SÚKROMNÝ STYLING PRE TEBA


V tomto online worksope vám pomôžem zadefinovať štýl a vyskladať kúsky do šatníka podľa typu vašej postavy, farebnej typológie a životného štýlu.

Dozviete sa aké farby sú pre vás najvhodnejšie, aké strihy lichotia vášmu typu postavy, ako vyskladávať outfity a ako ich došperkovať doplnkami, ktoré sa hodia práve vám a reflektujú váš štýl.

-----

V rámci workshopu dostanete:

Rozbor farieb vhodných pre váš typ

Rozbor strihov vhodných pre vašu postavu

Korekcia postavy pomocou odevov vhodných dĺžok, vzorov, strihov, farieb

Výber odevov a tvorba outfitov na mieru v online verzii

Rozbor odevov a ich úpravy

Módne inšpirácie pre váš štýl, moodboardy

Výber vhodných materiálov a starostlivosť o odevy

Zoznam obchodov a značiek pre váš štýl

Záverečná online konzultácia

Skvelý zážitok počas 7 dní v pohodlí domova :)

-----

Uvidíte a porozumiete čo obnáša práca profesionálneho stylistu a užijete si príjemný čas venovaný móde a svojej premene v pohodlí domova. Paráda, že :)

Prístup do workshopu sú 3 mesiace.

Zaujíma vás prečo vznikol práve tento workshop?

Ako stylistka pracujem denno denne so širokým spektrom klientiek od právničok, manažérok, herečiek, žien z medicínskeho či manažérskeho prostredia, i s klientkami, ktoré sa po dlhšom čase strávenom doma s deťmi vracajú späť do pracovného života. Každá žena je iná, má iné potreby, iný životný štýl, iný rozpočet a jedinečnú osobnosť.

Všetky tieto aspekty zosúladíme a vytvoríme štýl tak, aby odzrkadľoval osobnosť nositeľky a zároveň reflektoval jej potreby a preferencie.

Vďaka dlhoročnej práci s klientkami a tiež práci na filmoch a seriáloch pri stylovaní rozmanitých postáv a charakterov, je mi už akosi prirodzené pozorovať a následne meniť a upravovať, vylepšovať strihy alebo spôsob obliekania, či hrať sa s farbami a doplnkami k ucelenejšiemu a lichotivejšiemu výsledku.

Zároveň sa priznám, je to aj moja veľká láska. Styling je akési kúzlo kedy správne zvolenými farbami, strihmi materiálmi a samozrejme odevmi vieme podčiarknuť a rozžiariť osobnosť, pozdvihnúť sebavedomie a navodiť určitú emóciu.

Každá žena by mala poznať ktoré farby jej najviac pristanú, pretože si tak nielen podstatne skráti čas nakupovaním ale hlavne sa vyhne nadmernému množstvu oblečenia, ktoré v konečnom dôsedku nosiť nebude. Farby sú základ.

Poznať svoj typ postavy a ako rafinovane vyzdvihnúť všetko pekné a zároveň ako potlačiť drobné nedostatky je niečo, čo vám tento workshop tiež ponúkne.

Prejdeme si spolu strihy, ktoré budú lichotiť vašej postave, a naučím vás ako pracovať s doplnkami.

Tiež vám odporúčim aké materiály sú pre vás vhodné a samozrejme na záver aj značky a obchody, ktoré by mohli byť pre vás najzaujímavejšie.

Samozrejme zostavím vám online šatník na mieru a ukážem ako dané veci kombinovať, vrstviť, dotvárať doplnkami, aby ste už nikdy nestáli pred skriňou plnou vecí so slovami "nemám si čo obliecť".

Nechajte si poradiť od profesionála, niekoho, kto vám pomôže vidieť sa inými očami a pomôže vám cítiť sa a vyzerať lepšie.

Všetko je vám šité na mieru, takže finálny výber bude zodpovedať vášmu preferovanému rozpočtu.

Súčasťou je aj finálna online konzultácia, čas si dohodneme individuálne.

Pred samotným zaslaním návrhov, moodboardo... budem od vás potrebovať pár vecí a jednou z nich je vyplnenie nášho dotazníku aby som vás trošku lepšie spoznala a rozumela vašej pracovnej náplni, životnému štýlu atď.

Verím, že workshop bude pre vás zaujímavý, podnecujúci a inšpiratívny a zároveň veľmi príjemný. Tiež vám tak umožní bližšie nahliadnuť čo všetko sa skrýva za prácou módnej stylistky.

Celý proces bude trvať cca 1 týždeň a všetky materiály budete mať k dispozícii na stiahnutie.

Do workshopu budete mať prístup 3 mesiace od zakúpenia.

ZAČÍNAME 8.8. 2022, prvých 10 účastníčok má tento workshop za zvýhodnenú cenu 99,99 Eur.

MOŽNOSTI PLATBY